tag>

WORKSHOP OP LOKATIE


Heb je al eens of misschien al meerdere keren bij ons in het natuurgebied gesupt met je hond? Dan is het ook wel eens leuk om ergens anders te gaan peddelen. Dat kan op aanvraag, en we zetten van tijd tot tijd een leuke lokatie-workshop op de Agenda. Op een lokatie workshop gaan we met kleine groepjes van max. 3 combi’s suppen op De Vecht,  Tienhovense Plassen, Kortenhoefse Plassen of in de Kievitsbuurt bij Breukelen. Deze speciale privé tours doen we alleen op doordeweekse dagen!

Bij een tour over De Vecht,  Kortenhoefse of Tienhovense Plassen verzamelen we of ter plekke, of je komt eerst naar de shop voor het omkleden en dan rijd je achter mij aan naar de lokatie. Bij een tocht door de Kievitsbuurt of Oostelijke Drecht, verzamelen we bij de shop en varen we met onze boot naar de sup-lokatie (ca. 15 minuten varen).

Voor deze lokatie-workshops is wel iets aan ervaring vereist enmoet je wel al eens een les met je hond hebben gevolgd. Het is niet geschikt al eerste sup-ervaring voor jou en je hond!

Op een lokatie workshop kun je ook met een eigen board komen!


TARIEF LOKATIE WORKSHOP

Lokatie workshop 2-3 uur  met max. 3 combi’s  - € 85,- per combi 

Bij gebruik eigen board zijn de kosten €35,- per combi.

Kijkers - €35,- pp

Bij dit tarief is inbegrepen: gebruik speciaal extra stabiel honden sup-board (op aanvraag ook een sportiever board beschikbaar), lichgewicht verstelbare carbon-paddle, antislipmat voor de hond op de sup, wetsuit bij frisser weer, supschoentjes, heupgordel voor de hond, drankje voor onderweg, foto’s van de tour.

Kledingadvies

* het beste draag je gemakkelijk zittende kleding die nat mag worden. Hardloopkleding voldoet vaak erg goed. 

* Bij frisser weer is het gebruik van een wetsuit van ikSUP bij de prijs inbegrepen. Hieronder draag je zwemkleding en een dun shirtje

* waterschoentjes of oude gympen die nat mogen worden. Je kunt beter geen zwaar profiel wandelschoenen dragen, want hiermee heb je geen goed boardgevoel. Eventueel hebben wij waterschoentjes te leen.


Wat neem je mee?

- voor de hond vragen wij u een tuig mee te brengen. Uit het water trekken aan een halsband is niet prettig. Bovendien is de hond met een tuig aan beter te sturen als hij in het water ligt.

- Wij hebben een heupgordel te leen, maar mocht je er zelf een hebben, dan is dat altijd plezieriger!!!  (heupgordels zijn bij ons verplicht, want als je peddelt heb je geen handen vrij om een riem vast te houden)

- beloning (liefst in de vorm van tube of roller ivm nat worden van losse koekjes - we hebben beloningstubes van Prins te koop voor €3,00 bij contante betaling en €3,20 bij pinbetaling) voor je hond of iets anders waarmee jij je hond een goede beloning kan geven

- op lokatie graag een zwemvest voor de hond, want we peddelen nu ook over dieper en onrustiger water - deze zijn overigens ook te huur voor €5,- bij ikSUP HondenSUP

- in de zomer anti-insecten spray

- zonnebrand!

- extra eigen drankje en hapje omdat dit een langere en intensievere tocht is

                                                  © ikSUP HONDENSUP 🐾 2021