tag>

DUO-SUP


Kom je met twee of meer honden? Of kom je met twee baasjes en is de hond erg aan jullie beiden gehecht?

Dan is het reserveren van een van onze duo-sups aan te bevelen.

duosup 6

Op de duo-sup hoeft de hond geen keuze te maken en is de roedel bij elkaar

Door het toenemend aantal aanvragen voor de duo-sup, hebben we besloten voor seizoen 2021 TWEE duo-sups aan te schaffen!!! Desondanks moet je wel duidelijk van te voren aangeven dat je graag een duo-sup wilt reserveren!!!

duosup kopie

                             Zo blijft het leuk voor alle deelnemers 😜

Vaak raakt de hond enorm in de stress als een van de baasjes op een ander board staat - hij of zijn zou zo maar weg kunnen peddelen!!! De roedel is niet compleet!!! We zien dan vaak een hond in de stres die voortdurend piept en van het ene board naar het board blijft overspringen. Voor de hond, maar dus ook voor de baasjes, geen leuke ervaring! Deze teleurstelling kun je voorkomen door op de duo-sup te gaan. Dit is een gewone sup, maar dan net even iets langer, waardoor je gemakkelijk met 2 volwassenen en een of meerdere honden kunt peddelen. 

Ook als je een erg drukke hond hebt is de duo-sup aan te bevelen. Dan kan er 1 iemand peddelen, terwijl de ander de hond vast houdt. 

Met meerdere honden op 1 sup? Ook daarvoor is de duo-sup het perfecte board. De honden hebben meer ruimte en bewegingsvrijheid. En er is altijd iemand bij die even de peddel kan neerleggen om de boel te regelen!

duomet 6

Ook met 4 grote honden kun je op de duo-sup en dit is wel rustig voor iedereen!!!

Een gezellig dagje uit met de kids en de hond? Zeker met kinderen erbij, worden de meeste honden erg onrustig. De kinderen gaan vaak even zwemmen of we doen wat spelletejs op de sup. Daar moeten ze natuurlijk bij zijn en zich tegenaan bemoeien ;) Ook hier geldt weer dat het gebruik van duo-sup rust kan bieden. De kinderen kunnen dan ook even met de hond peddelen en er kan volop gewisseld worden, zonder dat de hond er trauma’s aan over houdt!

duo met kind en pup

voor de kids een top-ervaring om samen met de hond te kunnen peddelen

Houd er rekening mee dat de duo-sup met minimaal 2pp gepeddeld moet worden. Alleen op de duo met meerdere honden is te zwaar.

De duo-sup gaat overigens ook dubbel zo hard!!!!

De kosten van het reserveren van de duo-sup staan gelijk aan het huren van twee losse boards (een duo is namelijk dubbel zo duur in aanschaf). Dus bijvoorbeeld: kom je voor een groepsworkshop >5pp met 1 combi (1pp met hond) en 1 kijker (op een sup zonder hond), dan is het tarief €50,- voor de combi in een groepworkshop>5pp en €25,- voor de kijker.

Voor alle prijzen per soort les verwijzen we je naar TARIEVEN.

                                                  © ikSUP HONDENSUP 🐾 2020