Nieuws-Blog

NIEUWS-BLOG

februari 2023NIEUWSBIEF VOORJAAR 2023


WE GAAN HET VOORJAAR TEGEMOET!!!

Eindelijk komt er weer zicht op beter weer en kunnen we langzaam aan weer gaan denken aan mooie suptochten met de hond! Daarom deze Nieuwsbrief met onze plannen voor de maand april.


Mocht je plannen hebben om met je rasvereniging, nestje of uitlaatgroepje te komen, wacht dan niet te lang met boeken: de weekenddagen in het hoogseizoen beginnen al behoorlijk vol te lopen! Zo hebben we al boekingen staan voor de Witte Zwitserse Herder Vereniging, de Keeshonden Club, de Toller Vereniging, de Engelse Springer Spaniël Club, de Hovawart Club, de Fox Terrier Club en nog diverse andere grotere groepen.

Reserveer dus tijdig een plekje!!!DE LEUKSTE WORKSHOPS IN APRIL

De Agenda is al voor een groot deel ingevuld en je kunt uiteraard een kijkje nemen op onze site www.hondensup.nl/agenda of er voor jou passende workshops op staan! Privé-lessen kun je ook buiten deze Agenda inboeken in overleg.

Hieronder alvast een paar speciale workshops in april:

SEIZOENSOPENING 02-04-23
We starten dit seizoen op zaterdag 1 april met een Mini Workshop en de officiële seizoensopening is op zondagmiddag 2 april van 14-16 met een groepsworkshop. Omdat dit de eerste groepsworkshop van 2023 zal worden, ontvangt iedere deelnemende hond een klein presentje!

PAAS-EIEREN-ZOEK-TOUR 10-04-23
Traditiegetrouw organiseren we ook dit jaar weer op Tweede Paasdag onze Paas-Eieren-Zoektocht, met op de hond aangepaste Paas-eieren, lekkere hapjes op het eiland en uiteraard een gezellige sup-tour. Uiteraard is er weer een prijs voor de hond die de meeste Paas-eieren heeft gevonden ;)JACHT-SUP 12-04-23

Wegens het grote succes van vorig jaar, met vaak wachtlijsten voor deze super leuke workshop, hebben we besloten dit jaar vroeg te starten met de eerste Jacht-SUP. Ook deze middag loopt al aardig vol, dus als je erbij wilt zijn, zorg dat je dan snel inschrijft. Bij de Jacht-SUP doen we gezellige Jacht-/SUP-gerelateerde oefeningetjes op het eiland, om vervolgens het water op te gaan voor een mooi sup-tochtje. Desgewenst kan je hond nog een water-apportje meepikken!

Je hoeft geen supervaring te hebben voor deze workshop, het is wel handig als je hond apporteren leuk vindt!

PUPPY-SUP

3zondag 23 april
Ook dit jaar hebben we maandelijks onze puppy-sup, geschikt voor pups tot 6 maanden.
Bij de puppy-sup richten we ons vooral op de kennismaking met de sup, het water en de natuur: we laten ze even aan de waterlelies ruiken en kijken bij de eendjes. Het gaat bij de Puppy-sup dan ook minder om het maken van een lange tocht, en meer om het hebben van een leuke ervaring en de binding met jou als baasje. De eerste puppy-sup doen we eind april, zodat het iets warmer is. Mocht je eerder willen komen met je pup, dan kun je altijd een privé-les aanvragen.


VECHT-TOCHT

zondag 30 april

Vorig jaar hebben we een erg gezellige tocht over de Vecht gepeddeld. Zo leuk om langs de prachtige buitenhuizen langs de Vecht te peddelen!

Omdat onze hond vorig jaar net was geopereerd, ging zij met mee in de volgboot en dat bleek goed uit te pakken, dus de volgboot is er ook dit jaar weer bij!!! Mocht jij of je hond te vermoeid raken, dan kun je zo aan boord van de volgboot stappen.

Geen stress dus!!!

Voor deze tocht is wel enige sup-ervaring vereist en de tocht is niet geschikt voor een eerste suptocht van de hond!


AANMELDENVOORJAARSAANBIEDINGEN SUPS

Overweeg je een eigen sup aan te schaffen?

Kom dan zeker even langs in onze shop of neem een kijkje op onze webshop iksupshop!

We hebben diverse aantrekkelijke voorjaarsaanbiedingen en occasion boards die geschikt zijn voor het suppen met je hond!


Onderstaand een paar voorbeelden:


Moai 11” complete set incl. paddle, tas en pomp: €499,-

RED 13’2 Voyager occasion voor €675,-

Starboard 11’2 Zen complete set incl. paddle, tas en pomp: €689,-
ikSUP SHOP

VALENTIJNS-AANBIEDING

Op zoek naar een leuk Valentijnscadeautje?

Geef een tegoedbon voor een workshop HondenSUP cadeau!

En vraag je deze aan op of vóór 14 februari?

Dan krijg je maar liefst 10% Valentijns-korting!!!

geldig t/m 14/02/23


VALENTIJNS CADEAUBON
Wij hebben in ieder geval weer heel veel zin in het nieuwe seizoen en hopen jullie spoedig weer te mogen ontvangen in Loosdrecht!


Groetjes,


Ingrid & Henri Kroon


ikSUP HondenSUP / ikSUP Shop

Oud Loosdrechtsedijk 191

1231 LW Loosdrecht

tel. 06 25 35 45 17

info@hondensup.nl


Copyright (C) *2023* iksuphondensup|* All rights reserved.

februari 2023

Een super leuk artikel op de site van Animal Event


“Een paar uur met je hond op het water voelt als een mini-vakantie!”

Ben jij op zoek naar een nieuwe manier om lekker bezig te zijn en te ontspannen met je hond? Ingrid Kroon van ikSUP HondenSUP runt al 11 jaar een SUP (Stand Up Paddle) school en richt zich sinds 3 jaar volledig op honden en hun baas. Tijdens Animal Event 2023 bieden Ingrid en haar trainers jou en je hond opnieuw de kans om kennis te maken met deze sport.


Ingrid raakte jaren geleden besmet met het SUP-virus. “Ik leerde de sport kennen bij mijn zoon in Amerika en begon een SUP-school aan de Loosdrechtse Plassen. Juno, onze Toller, ging 10 jaar geleden als pup graag mee het water op. De mensen bij de puppycursus van de hondenschool reageerden zo enthousiast op foto’s van onze suppende hond, dat ik begon met SUP-lessen voor hond en baas”, vertelt Ingrid.


Speciale materialen voor honden
De ‘hondentak’ van ikSUP groeide snel en uiteindelijk werd de gewone SUP-school verkocht. Ingrid: “Dat heeft als voordeel dat ik me volledig kan focussen en dat alle materialen speciaal voor honden SUP zijn ingekocht. Een SUP-plank voor honden ligt iets hoger op het water en is breder en steviger. Zo staan jij en je hond stabieler en is de kans op omvallen nog kleiner. Daarnaast ben ik sinds enkele jaren de trotse eigenaar van een eiland in natuurgebied de Vuntus, het meest stille deel van de Loosdrechtse Plassen. Hier kun je in alle rust rondpeddelen. Die rust is belangrijk, want het moet een ontspannen ervaring zijn voor mens en dier.”


Geschikt voor alle honden
“Honden SUP is geschikt voor alle rassen en karakters”, vertelt Ingrid. “Voor stressgevoelige, reactieve of sensitieve honden is deze sport in de natuur meer ontspannen dan veel andere activiteiten. Ook oudere of geblesseerde honden kunnen mee, want de hond hoeft zelf geen lange stukken te lopen. En heb je het idee dat je hond niet van water houdt? Ook dat is geen probleem, want de hond stapt vanaf de kant op de stabiele SUP-plank. De meeste honden springen het water vanaf de plank liever niet in. Jij en je hond blijven dus bijna altijd droog.”


Snuit in de lucht
Wie denkt dat je hond niet moe wordt van staan of liggen op een plank, heeft het mis. Ingrid: “Je hond heeft tijdens het peddelen van alles te ruiken en te zien. Vaak zie ik het snuitje al snel de lucht in gaan en dan weet ik: deze hond geniet! Zie ik – of mijn inmiddels ervaren ‘mede-instructeur op vier poten’ Juno – signalen van stress bij de hond? Dan doen we een klein stapje terug. We beginnen een les altijd rustig op onze billen met de hond tussen de benen. Dat geeft hem een veilig gevoel. Zodra de hond ontspant, mag je op je knieën gaan zitten en daarna kun je eventueel gaan staan, maar niets moet. Op deze manier stappen vrijwel alle honden na afloop ontspannen, moe en voldaan weer op de kant. En de baas? Ook die kan er na afloop weer tegenaan en kijkt met trots terug op de digitale foto’s die hij van ons ontvangt.”


Ben jij benieuwd of honden SUP ook voor jou en je maatje een gevoel van een mini-vakantie geeft? Tijdens Animal Event kun jij gratis op het water kennismaken met Ingrid en haar sport. ikSUP is aanwezig op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 mei.

maart 2022


TEST-DAG

op 26/3/22


Aan het begin van het seizoen willen veel mensen een eigen board aanschaffen zodat ze de hele zomer zelf kunnen gaan genieten op het water. Maar het is lastig kiezen: welk board past het beste bij jou en wat het ene board zoveel duurder dan het andere? 

Daarom kun je op zaterdag 26 maart bij ons komen testen en vergelijken, zodat je weet wat je koopt en waarom!

TRY BEFORE YOU BUY

Bel even 06 25 35 45 17 om door te geven hoe laat je komt en welke boards je wilt komen vergelijken!

We hebben wetsuits te leen!

december 2021

Winter-periode 21/22


Na een geweldig seizoen 2021, waar we gelukkig ondanks de Corona, toch volop workshops hebben kunnen aanbieden, zitten we nu weer binnen achter de laptop. We zijn druk in de weer om de Agenda voor 2022 zo vroeg mogeljik online te zetten. Vorig jaar bleken de workshops namelijk al direct na publicatie vol te zitten, wat niet leuk was voor veel enthousiaste klanten. Door de Agenda nu al vóór het seizoen te publiceren, hopen we dat iedereen ruim de tijd heeft een leuke workshop in te plannen. Uiteraard wordt de Agenda regelmatig verder aangevuld met diverse workshops!VOOR MEER INFO: 

06 25 35 45 17

OF

INFO@HONDENSUP.NL


25/03/21

PAAS-TOUR - TWEEDE PAASDAG 2021


nog maar 2 plekjes vrij!
VOOR MEER INFO: 

06 25 35 45 17

OF

INFO@HONDENSUP.NL


11/03/21

MOOI WEER OP KOMST - AANVULLING AGENDA!


Dankzij de verruiming van de Corona-maatregelen, kunnen we gelukkig weer met kleine groepjes het water op! Dus de Agenda kan weer langzaamaan worden aangevuld. Alles uiteraard onder voorbehoud van weer en mogelijkheden!

Neem snel een kijkje bij AGENDA en meld je aan, want omdat we met kleine groepjes werken, zitten de workshops al snel vol!

Hopelijk tot snel!!!18/02/21

LENTEWEER IN AANTOCHT!!!


Er wordt voor komend weekend heerlijk zacht Lenteweer voorspeld en vanaf zondag ook veel minder wind!!!

Met temperaturen rond de 17-18 graden gaan we natuurlijk graag met jullie en de honden weer het water op! Vanwege de Covid-maatregelen mogen we met max 2pp workshops geven.

We hebben uiteraard wetsuits te leen!

Tourtjes zijn mogelijk op zondag 21, maandagochtend 22 februari en dinsdagochtend 23 februari!!!

En uiteraard weer volgend weekend!

Interesse?

Bel dan even met Ingrid op 06 25 35 45 17 of stuur een mailtje naar info@hondensup.nl


06/02/21

HONDENSUP KETTING-HANGERTJESEindelijk hebben we een goede edelsmit gevonden die ons HondenSUP-logo kon omzetten in een leuke kettinghanger!

Dus vanaf nu online te bestellen via www.iksupshop.nl, of door mij een e-mailtje te sturen! En zodra de shop weer open mag, liggen ze daar natuurlijk ook! 

De hanger is 3D, van echt zilver en handgemaakt!

Excl. kettinkje.

Je kunt kiezen uit een supmeisje met of zonder hond, een mooi vol zilveren peddeltje (klein en groter model) en we hebben nog andere kleine sup-gerelateerde ketting-hangertjes!

T/m 14 februari zijn de 3D-logo's in de Valentijnsaanbieding: van €49,95 voor €39,95! De voorraad is heel beperkt, dus op=op!


29/01/21

DE HONDENSUP-BOOT  KRIJGT VERSTERKING!


Onze grote begeleidingsboot krijgt er een klein broertje bij: een kleine Dock gaat het vervoer van de privé-lessen verzorgen! Uiteraard komt deze kleine werkboot in dezelfde gave druppel-wrap als onze grote Dock! Bij Arie Wiegmans wordt onze nieuwe hulpboot de komende weken in orde gemaakt - we kunnen niet wachten tot hij bedrijfsklaar is!!!

28/01/21

NIEUW HONDENSUP-BOARD


Exclusief bij ikSUP HondenSUP hebben we de nieuwe RED "Wild" binnen gekregen.

Dit board is een ideaal board voor het suppen met de hond. Hij heeft door zijn breedte dezelfde stabiliteilt als de door ons gebruikte RED 10'8, maar dit board is wat hoger en breder over zijn hele lengte, dus geweldig voor als je met een wat grotere, zwaardere wilt komen peddelen. Wij zullen dit type board ook gaan inzetten voor de lessen en workshops en is ook te koop via onze verkoopafdeling ikSUP SHOP.


26/01/21

SUP-ZITJE


Eindelijk hebben we het perfecte Sup-zitje voor de zittende peddelaar gevonden! Niet, zoals de bestaande zitjes met allemaal banden van voor naar achteren gespannen, om het boeltje stevig te maken, maar opblaasbaar! De zitjes met die banden waren wij niet dol op, want hoe krijg je je hond weer veilig aan boord tussen al die banden door? Bovendien komt er best veel spanning op de haakjes op je board als je leunt en peddelt. Daarom is dit een veel veiliger en gemakkelijk zitje: je hebt een uitrolbare mat (waterdicht!) waar je zelf op zit. Daardoor schuift de rugsteun niet weg! Je kunt overwegen het zitje met een haakje te vergrendelen aan je sup, zodat hij niet weg waait als je op staat. Opblaasbaar, dus gemakkelijk overal mee naar toe te nemen! Denk bijvoorbeeld aan het strand, het park of als lekkere rugsteun in je bed!

We zullen zeker een exemplaar achter houden voor gebruik op onze HondenSUP-lessen!!!

Voor verkoop zie de webshop bij HondenSUP accessoires: 

www.iksupshop.nl

21/01/21

Nieuwe samenwerking met

Bellobox


De Bellobox ioxs een box met veratnwoorde kauw-snacks voor je hond. De Bellobmaakt uw hond verwennen gemakkelijk. Onze kwaliteitssnacks zijn aangepast aan de behoefte van uw hond en daardoor het ideale verrassingspakket

Zodra we weer kunnen starten met het 2021-seizoen, gaat de nieuwe samenwerking met Bellobox van start.

We krijgen dan leuke testzakjes met de lekkerste kauwsnacks voor je hond ter beschikking voor onze klanten!

Zie ook Bellobox.nl

januari 2021

Corona-maatregelen


Uiteraard houden ook wij goed rekening met de Corona-maatregelen en momenteel mogen we met max. 2pp buiten samen zijn. Dus we geven tijdens deze lock down alleen privé-lessen 1 op 1.

Dit is ook de reden dat de Agenda nog niet volledig is ingevuld - we moeten even afwachten hoe alles zich verder ontwikkelt.

Hopelijk komt er snel verbetering in de situatie, en kunnen we vanaf maart/april weer langzaam wat meer gaan doen. Tot die tijd:

STAY SAFE!

Nieuwsbrief

Van tijd tot tijd versturen we een Nieuwsbrief met de laatste updates over bijv. de onlangs binnengekomen Occasion-boards, nieuwe collecties of andere interessante aanbiedingen, workshops of ideeën. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Meld je dan via onderstaande knop aan voor onze Nieuwsbrief!

NIEUWS-BLOG

december 2021

Winter-periode 21/22


Na een geweldig seizoen 2021, waar we gelukkig ondanks de Corona, toch volop workshops hebben kunnen aanbieden, zitten we nu weer binnen achter de laptop. We zijn druk in de weer om de Agenda voor 2022 zo vroeg mogeljik online te zetten. Vorig jaar bleken de workshops namelijk al direct na publicatie vol te zitten, wat niet leuk was voor veel enthousiaste klanten. Door de Agenda nu al vóór het seizoen te publiceren, hopen we dat iedereen ruim de tijd heeft een leuke workshop in te plannen. Uiteraard wordt de Agenda regelmatig verder aangevuld met diverse workshops!VOOR MEER INFO: 

06 25 35 45 17

OF

INFO@HONDENSUP.NL


25/03/21

PAAS-TOUR - TWEEDE PAASDAG 2021


nog maar 2 plekjes vrij!
VOOR MEER INFO: 

06 25 35 45 17

OF

INFO@HONDENSUP.NL


11/03/21

MOOI WEER OP KOMST - AANVULLING AGENDA!


Dankzij de verruiming van de Corona-maatregelen, kunnen we gelukkig weer met kleine groepjes het water op! Dus de Agenda kan weer langzaamaan worden aangevuld. Alles uiteraard onder voorbehoud van weer en mogelijkheden!

Neem snel een kijkje bij AGENDA en meld je aan, want omdat we met kleine groepjes werken, zitten de workshops al snel vol!

Hopelijk tot snel!!!18/02/21

LENTEWEER IN AANTOCHT!!!


Er wordt voor komend weekend heerlijk zacht Lenteweer voorspeld en vanaf zondag ook veel minder wind!!!

Met temperaturen rond de 17-18 graden gaan we natuurlijk graag met jullie en de honden weer het water op! Vanwege de Covid-maatregelen mogen we met max 2pp workshops geven.

We hebben uiteraard wetsuits te leen!

Tourtjes zijn mogelijk op zondag 21, maandagochtend 22 februari en dinsdagochtend 23 februari!!!

En uiteraard weer volgend weekend!

Interesse?

Bel dan even met Ingrid op 06 25 35 45 17 of stuur een mailtje naar info@hondensup.nl


06/02/21

HONDENSUP KETTING-HANGERTJESEindelijk hebben we een goede edelsmit gevonden die ons HondenSUP-logo kon omzetten in een leuke kettinghanger!

Dus vanaf nu online te bestellen via www.iksupshop.nl, of door mij een e-mailtje te sturen! En zodra de shop weer open mag, liggen ze daar natuurlijk ook! 

De hanger is 3D, van echt zilver en handgemaakt!

Excl. kettinkje.

Je kunt kiezen uit een supmeisje met of zonder hond, een mooi vol zilveren peddeltje (klein en groter model) en we hebben nog andere kleine sup-gerelateerde ketting-hangertjes!

T/m 14 februari zijn de 3D-logo's in de Valentijnsaanbieding: van €49,95 voor €39,95! De voorraad is heel beperkt, dus op=op!


29/01/21

DE HONDENSUP-BOOT  KRIJGT VERSTERKING!


Onze grote begeleidingsboot krijgt er een klein broertje bij: een kleine Dock gaat het vervoer van de privé-lessen verzorgen! Uiteraard komt deze kleine werkboot in dezelfde gave druppel-wrap als onze grote Dock! Bij Arie Wiegmans wordt onze nieuwe hulpboot de komende weken in orde gemaakt - we kunnen niet wachten tot hij bedrijfsklaar is!!!

28/01/21

NIEUW HONDENSUP-BOARD


Exclusief bij ikSUP HondenSUP hebben we de nieuwe RED "Wild" binnen gekregen.

Dit board is een ideaal board voor het suppen met de hond. Hij heeft door zijn breedte dezelfde stabiliteilt als de door ons gebruikte RED 10'8, maar dit board is wat hoger en breder over zijn hele lengte, dus geweldig voor als je met een wat grotere, zwaardere wilt komen peddelen. Wij zullen dit type board ook gaan inzetten voor de lessen en workshops en is ook te koop via onze verkoopafdeling ikSUP SHOP.


26/01/21

SUP-ZITJE


Eindelijk hebben we het perfecte Sup-zitje voor de zittende peddelaar gevonden! Niet, zoals de bestaande zitjes met allemaal banden van voor naar achteren gespannen, om het boeltje stevig te maken, maar opblaasbaar! De zitjes met die banden waren wij niet dol op, want hoe krijg je je hond weer veilig aan boord tussen al die banden door? Bovendien komt er best veel spanning op de haakjes op je board als je leunt en peddelt. Daarom is dit een veel veiliger en gemakkelijk zitje: je hebt een uitrolbare mat (waterdicht!) waar je zelf op zit. Daardoor schuift de rugsteun niet weg! Je kunt overwegen het zitje met een haakje te vergrendelen aan je sup, zodat hij niet weg waait als je op staat. Opblaasbaar, dus gemakkelijk overal mee naar toe te nemen! Denk bijvoorbeeld aan het strand, het park of als lekkere rugsteun in je bed!

We zullen zeker een exemplaar achter houden voor gebruik op onze HondenSUP-lessen!!!

Voor verkoop zie de webshop bij HondenSUP accessoires: 

www.iksupshop.nl

21/01/21

Nieuwe samenwerking met

Bellobox


De Bellobox ioxs een box met veratnwoorde kauw-snacks voor je hond. De Bellobmaakt uw hond verwennen gemakkelijk. Onze kwaliteitssnacks zijn aangepast aan de behoefte van uw hond en daardoor het ideale verrassingspakket

Zodra we weer kunnen starten met het 2021-seizoen, gaat de nieuwe samenwerking met Bellobox van start.

We krijgen dan leuke testzakjes met de lekkerste kauwsnacks voor je hond ter beschikking voor onze klanten!

Zie ook Bellobox.nl

januari 2021

Corona-maatregelen


Uiteraard houden ook wij goed rekening met de Corona-maatregelen en momenteel mogen we met max. 2pp buiten samen zijn. Dus we geven tijdens deze lock down alleen privé-lessen 1 op 1.

Dit is ook de reden dat de Agenda nog niet volledig is ingevuld - we moeten even afwachten hoe alles zich verder ontwikkelt.

Hopelijk komt er snel verbetering in de situatie, en kunnen we vanaf maart/april weer langzaam wat meer gaan doen. Tot die tijd:

STAY SAFE!

Nieuwsbrief

Van tijd tot tijd versturen we een Nieuwsbrief met de laatste updates over bijv. de onlangs binnengekomen Occasion-boards, nieuwe collecties of andere interessante aanbiedingen, workshops of ideeën. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Meld je dan via onderstaande knop aan voor onze Nieuwsbrief!

AGENDA HONDENSUP

2023De Agenda wordt dagelijks bijgewerkt, dus alle af- en aanmeldingen worden dagelijks verwerkt!!!


ALLE AGENDA-PUNTEN ZIJN ALTIJD ONDER VOORBEHOUD VAN WIJZIGINGEN


AANGEZIEN ONZE AGENDA BIJNA HELEMAAL VOL STAAT, KUN JE JE OOK AANMELDEN VOOR ONZE WACHTLIJST.

DAN ONTVANG JE EEN MAILTJE ZODRA ER OP EEN WORKSHOP EEN AFMELDING OF ANNULERING IS BINNEN GEKOMEN!

STUUR EEN MAILTJE NAAR INFO@HONDENSUP.NL MET AL JE INFO!HOUD DE AGENDA REGELMATIG IN DE GATEN - DEZE WORDT DAGELIJKS BIJGEWERKT!

AANGEZIEN ONZE AGENDA BIJNA HELEMAAL VOL STAAT, KUN JE JE OOK AANMELDEN VOOR ONZE WACHTLIJST.

DAN ONTVANG JE EEN MAILTJE ZODRA ER OP EEN WORKSHOP EEN AFMELDING OF ANNULERING IS BINNEN GEKOMEN!

STUUR EEN MAILTJE NAAR INFO@HONDENSUP.NL MET AL JE INFO!

september 2023

donderdag 21 september 2023 - 10-12 uur

PRIVÉ LES

lekker privé?

1 op 1 of samen met je eigen groepje of familie!

VOL

vrijdag  22 september 2023 - 10-12 uur

MINI WORKSHOP

klein groepje met max 4 honden - zit dus tussen privé- en groeps workshop in!

zeer geschikt voor beginners!

VOL

zaterdag 23 september 2023 - 10:30-12:30 uur

BEGINNERS WORKSHOP

groepsworkshop - open inschrijving

VOL

zondag 24 september 2023 - 10:30-12:30 uur

EXTRA INGELAST!!!

BEGINNERS WORKSHOP

groepsworkshop - open inschrijving

VOL

zondag 24 september 2023 -  14:00-16:00 uur

PRIVÉ GROEP

lekker privé?

1 op 1 of samen met je eigen groepje of familie!

VOL

dinsdag 26 september 2023 - 13:30-15:30 uur

MINI WORKSHOP

klein groepje met max 4 honden - zit dus tussen privé- en groeps workshop in!

zeer geschikt voor beginners!

nog 3 plekken vrij!!!


woensdag 27 september 2023 - 10:30-12:30 uur

MINI WORKSHOP

klein groepje met max 4 honden - zit dus tussen privé- en groeps workshop in!

zeer geschikt voor beginners!

VOL

donderdag 28 september 2023 - 10:30-12:30 uur

PRIVÉ LES

lekker privé?

1 op 1 of samen met je eigen groepje of familie!

VOL

donderdag 28 september 2023 - 14:30-16:30 uur

PRIVÉ LES

lekker privé?

1 op 1 of samen met je eigen groepje of familie!

VOL

vrijdag 29 september 2023 - 10:30-12:30 uur

MINI WORKSHOP

klein groepje met max 4 honden - zit dus tussen privé- en groeps workshop in!

zeer geschikt voor beginners!

VOL


vrijdag 29 september 2023 - 17:30-19:30 uur

 LAATSTE Sunset Tour van dit seizoen!!!

ook geschikt voor beginners!

nog slechts 2 single sups beschikbaar!!!

beide duo's zijn inmiddels al gereserveerd!


zaterdag 30 september 2023 - 10:30-12:30 uur

BEGINNERS WORKSHOP

groepsworkshop - open inschrijving

VOL

zaterdag 30 september 2023 - 14-16 uur

EXTRA INGELASTE

MINI WORKSHOP

klein groepje met max 4 honden - zit dus tussen privé- en groeps workshop in!

zeer geschikt voor beginners!

nog 2 plaatsen vrij!!!


maandag 2 oktober 2023 - 14-16 uur

EXTRA INGELASTE

MINI WORKSHOP

klein groepje met max 4 honden - zit dus tussen privé- en groeps workshop in!

zeer geschikt voor beginners!

nog vrij!!!


dinsdag 3 oktober - 10-12 uur

MINI WORKSHOP

klein groepje met max 4 honden - zit dus tussen privé- en groeps workshop in!

zeer geschikt voor beginners!

nog vrij!!!


Copyright © ikSup HondenSUP Nederland 2023