tag>

TARIEVEN


Bij ikSUP HondenSUP worden verschillende soorten lessen gegeven! Voor alle lessen geldt dat we vanaf ons privé eiland vertrekken en alle lessen zijn dus inclusief het vervoer met onze speciale HondenSUP motorboten. Verder maak je gebruik van speciale kwaliteit hondensup boards, lichtgewicht verstelbare paddles, O’Neill wetsuit, supschoentjes, heupgordel, antislipmat en krijg je onderweg een drankje en na afloop ontvang je een digitale fotoverzameling van de gehele les toegezonden. Een les duurt bij ons ca. 2 uur - dat is incl. het vervoer van en naar het eiland en instructie. Er wordt dus niet 2 uur lang gepeddeld!

Parkeren kan gratis op ons eigen terrein voor de shop!

We geven diverse privé lessen: - echt 1 op 1, zodat we ons helemaal kunnen focussen op je hond en jouw sup-technieken. Maar je kunt natuurlijk ook met een eigen privé-groepje komen.

De  mini-workshops zijn lessen voor kleinere groepjes, tot maximaal 4 combi’s en max 1 of 2 ‘kijkers’. De lengte en inhoud van de les is gelijk aan de andere workshops. een mini-workshop zit tussen een privé-les en een groepsworkshop in.

En de groepsworkshops zijn voor de grotere groepen (tot max. 10 conmbi’s). Die kunnen geboekt worden voor een privé groep (bijv. een terugkomdag van een nest of een eigen trainingsgroep), maar we hebben ook ‘open inschrijving’ workshops.

Als specialty-les bieden we ook Jacht-sup aan. Dit zijn combi-lessen met een stukje jacht-training op ons privé eiland olv Yvonne Herkelman van Jacht Nieuwegein, gevolgd door een sup-tourtje, eventueel met wat jachtoefeningen vanaf de sup, olv Ingrid Kroon van ikSUP HondenSUP. De enige vereiste is dat de hond moet kunnen apporteren. Groepsgrootte is max 8 combi’s en de workshop duurt ca. 3 uur.

Daarnaast hebben we ook speciale puppy-sup: dit zijn iets kortere lessen voor pups tot 6 maanden (zie ook puppysup). Deze lessen zijn in groepsverband tot max 8 combi’s - de tijd op het water is duidelijk korter voor de pups. Totale duur van deze puppysup is 1,5 uur incl. vervoer van en naar het eiland en instructie.

De privé- en mini-workshops worden op de doordeweekse dagen gegeven, terwijl de weekends zijn gereserveerd voor de groepsworkshops en puppy-sup.


TARIEVEN NAJAAR 2020 EN SEIZOEN 2021

 pc=per combi       1 combi = 1 supper met 1 hond

  * Privé-les 2 uur 1pp met 1 hond (1 combi)                     € 85,00 -1 combi

 • Privé-les 2 uur met 2 combi’s                                     € 75,00 per combi
 • Privé-les 2 uur met 3 combi's                                     € 65,00 per combi
 • Mini-workshop 2 uur met 4 combi's                             € 60,00 per combi
 • Groeps Workshop 2 uur 5-10 combi’s                          € 50,00 per combi 
 • SUNSET-TOUR voor gevorderden                                € 50,00 per combi
 • Puppy-SUP 1,5 uur - in groepsverband                        € 45,00 per combi (alleen voor pups tot 6 maanden)  
 • Diverse 3-rittenkaarten                                              zie onderstaand
 • Jacht-SUP 3 uur (max 8 combi’s)                                € 75,00 per combi
 • ‘Kijker’ mee op board, zonder hond                             € 25,00 pp 

       (max 3 kijkers per groep)

* Tweede hond mee op dezelfde sup    €   7,50  toeslag

* huur hondenzwemvest                     €   5,00 per vest

* gebruik duo-sup: voor de duo-sup gelden dezelfde tarieven als voor twee losse boards, dus bijv. in een groepsworkshop >5pp 1 combi voor €50,- met 1 kijker op een sup zonder hond voor €25,-


De maximale grootte van een groeps Honden-SUP-workshop is ca. 10 combi’s, uiteraard mede afhankelijk van de deelnemende rassen. Dit graag van te voren in overleg met ons.

Gebruik duo-sup: kom je met twee baasjes en 1 hond, maar hangt de hond aan jullie beiden, dan is het beter een duo-sup te reserveren. Dat voorkomt veel stress bij zowel de hond als jullie. Het is niet leuk als de hond tijdens de les aan het piepen is omdat hij onrustig is dat het andere baasje te ver is! Zie ook DUO-SUP

Gebruik van een eigen board: aangezien we met onze workshops altijd vanaf ons eiland vertrekken en de boards daar vaak al van tevoren heen gebracht worden, is het voor ons geen voordeel als je je eigen board meebrengt. Sterker nog, we moeten jouw eigen board dan apart vervoeren. Derhalve geven we geen korting op het gebruik van een eigen board.


Vermelde prijzen zijn incl. btw en gebruik board (we maken gebruik van de betere kwaliteits-boards die speciaal geschikt zijn voor de honden-sup, iets breder en stabieler waardoor de hond minder belast wordt!), lichtgewicht verstelbare kwaliteitspeddel, wetsuit, sup-schoentjes, anti-slipmat voor de hond voor op het board, vervoer van en naar het eiland met onze motorboot, gebruik van privé-eiland, instructie en begeleiding tijdens de tocht, 1 drankje  onderweg en foto’s van de tocht (omdat we geen vakfotografen zijn, en ook op het water staan, geldt er echter geen garantie op de foto’s). Parkeren kan gratis voor de deur van ons SUPCenter of op het aan de overkant gelegen parkeerterrein.


3-RITTEN KORTINGSKAART

Verder hebben we vaak vraag naar Vervolg-lessen of mensen willen gewoon heel graag nog een keer komen. Dat vinden wij alleen maar heel erg leuk en daarom hebben we op veler verzoek diverse 3-rittenkaarten gemaakt. Je kunt een keuze maken uit 4 verschillende soorten kortingskaarten:

3-rittenkaart A:

 • 1 privé les 1 combi t.w.v.                      €   85,-
 • 1 mini workshop max 4 combi's t.w.v.    €   60,-
 • 1 Sunset of andere groepstocht t.w.v.    €   50,-

  • TOTAAL              € 195,-  voor €170,- dus €25,- voordeel          3-rittenkaart B:

 • 1 mini workshop max 4 combi's t.w.v.     €   60,-
 • 1 groepsworkshop t.w.v.                        €   50,-
 • 1 Sunset of andere groepstocht t.w.v.      €   50,-

  • TOTAAL               €  160,- voor € 140,- dus €20,- voordeel3-rittenkaart C:

 • 3 mini workshops met max 4 combi's t.w.v. 60,-

          TOTAAL                € 180,- voor € 160,- dus €20,- voordeel3-ritten kaart P:

 • 1 groepsworkshop Puppysup t.w.v.         €   45,-
 • 1 mini-workshop max 4 combi's t.w.v.     €   60,- 
 • 1 Sunset of andere groepstocht  t.w.v.     €   50,-

  • TOTAAL                   € 155,- voor €135,- dus €20,- voordeel


 • Een 3-ritten kaarten kan ook nog na een eerste les worden aangeschaft - het lesgeld voor de eerste les wordt dan alsnog verrekend met de 3-rittenkaart. 
 • De 3-ritten kaarten zijn persoonsgebonden: kijkers mee op een sup, of iemand met hond die een van de lessen mee gaat, vallen buiten deze 3-ritten kaarten en voor hen kan gewoon los worden afgerekend. De kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden gebruikt door anderen. Er kan dus niet één 3-rittenkaart worden aangeschaft voor een groep.

 

                                                  © ikSUP HONDENSUP 🐾 2021