tag>

GEVORDERDEN-LES


Heb je al vaker gesupt met je hond en ben je toe aan wat meer uitdaging? Dan is het wellicht leuk o eens een gevorderden les te boeken. We gaan dan aan de slag met de sup-technieken en zorgen ervoor dat de technieken niet het plezier van je hond verpesten. Bijvoorbeeld van een hard ingezette pivot-turn zal je hond niet blij worden, maar we kunnen je deze turn wel op een aangepaste manier leren, zodat je ‘m ook kunt inzetten met je hond voorop de sup. Verder werken we aan je houding en snelheid, alles uiteraard met je hond erbij!

De techniek-lessen doen we het liefst in een privé les-vorm, zodat we de les helemaal aan jouw niveau kunnen aanpassen, maar tijdens het seizoen zullen er ook een paar groeps-techniek-lessen komen en die vind je terug op onze AGENDA!

Voor meer informatie over een techniekles kun je kijken bij PRIVE-LES of bij OPEN INSCHRIJVING voor een gevorderden-les in groepsverband.


Annuleren

Annuleren van een workshop is mogelijk tot 10 dagen voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten van 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen (dit geldt ook als er onverhoopt minder deelnemers zijn dan waarvoor is gereserveerd).


Online Damage Waiver 

tijdens de wintermaanden is deze link niet actief

Meedoen aan een workshop of event van onze HondenSUP? Vul dan alvast thuis online de Damage Waiver in, dat scheelt een boel tijd op de dag zelf! Het formulier is meteen voor het hele seizoen geldig, dus je hoeft het maar 1x in te vullen!

https://waiver.smartwaiver.com/v/hondensupwaiver/
GEVORDERDEN-LES

                                                  © ikSUP HONDENSUP 🐾 2021