HONDENSUP


ikSUP HondenSUP.nl kopie 3


OOK TIJDENS HET WINTERSEIZOEN KUN JE BIJ IKSUP HONDENSUP TERECHT VOOR EEN MOOIE PRIVE LES OF JE BOEKT EEN TOUR OP LOKATIE!

Alle workshops HondenSUP starten vanaf onze nieuwe HondenSUP-lokatie: 

Oud Loosdrechtsedijk 191 

1231 LW Loosdrecht

gratis parkeren voor de deur!

Verder kun je altijd even mailen of bellen voor een privé les of privé-groep!

info@hondensup.nl

06 25 35 45 17IMG 7008

Kerst-tocht Utrecht


* UTRECHT CITY SUP-TOUR 15/12/19

Niet bij uitstek een tocht voor met de hond, maar baasjes en honden met supervaring zijn van harte welkom!!!

Uiteraard doen we ook dit jaar weer een leuke tour door Utrecht, dat in deze periode in gezellige Kerst-sfeer is! Franck, onze yoga-docent, die jarenlang in Utrecht heeft gewoond en bij zo'n beetje ieder steentje een mooi verhaal weet te vertellen, zal de leiding hebben over deze zeer populaire tocht!!! 

We maken onderweg een stop voor warme chocomel en/of Gl√ľhwein met een oliebol!

Dit zal tevens de allerlaatste tocht zijn o.l.v. Henri & Ingrid, die zich vanaf 1 januari zich volledig gaan richten op de HondenSUP en Sup-Verkoop. 

Dus  hiermee wordt deze Utrecht-Tour tevens hun officiele afscheidstocht!

De route door Utrecht is afhankelijk van de op dat moment beschikbare vaarwegen.


Datum: 15-12-19

Tijd: verzamelen vanaf 12:30 uur en we vertrekken om uiterlijk 13:00 uur

Plaats: het adres van de vertrekplaats wordt toegezonden na aanmelding, via de bevestigingsmail

Kosten: ‚ā¨25,- pp bij gebruik eigen materiaal / ‚ā¨35,-pp ¬†bij gebruik board en peddel ikSUP / ‚ā¨5,-pp huur wetsuit / toeslag hond op board van ikSUP ‚ā¨5,-¬†

Info: info@hondensup.nl of 06 25 35 45 17

Het dragen van een wetsuit of supskin is verplicht, net als het gebruik van een leash.

Deze tocht is geschikt voor mensen met enige sup-ervaring - dus niet geschikt als eerste sup-les!

Mocht je je hond mee willen nemen, houd er dan rekening mee dat de hond 2 uur lang stil voorop het board moet zitten - er zijn geen uitlaatmogelijkheden onderweg! Bovendien moet de hond enige sup-ervaring hebben!


Aanmelden kan via info@hondensup.nl

Wat is HondenSup?

Het lijkt soms zo gemakkelijk, je zet je hond op een sup en peddelt weg… Maar in de praktijk werkt dat toch meestal wel anders! Het blijkt best een beetje spannend te zijn, voor zowel de hond als zijn baasje, maar met een goede begeleiding kom je al heel snel verder!


Alles draait om een leuke, goede eerste ervaring! Daarom hebben wij een speciaal programma voor de honden-sup ontwikkeld, waarbij alles draait om de rust. Alleen dan kan de hond en dus ook zijn baasje er van gaan genieten! Bij ikSUP HondenSUP varen we met onze motorboot naar ons eigen prive-eiland in het natuurgebeid. Hierdoor slaan we lastige stukken in de route over, zoals onder een drukke brug door, langs de eendenvoeder-plaats, een stuk openwater oversteken, langs een restaurant met veel publiek. Dit doen we rustig met de motorboot, waardoor de eigenaar alle tijd en rust heeft om aandacht te schenken aan zijn hond. Bovendien is het boottochtje een gezellige start van de workshop! Eenmaal op het eiland volgt de instructie en kan de hond nog even uitgelaten worden of nog even zwemmen!

IMG 3845

  

Boot workshop 1 kopie

We werken met twee stabiele boten voor het vervoer van en naar het eiland


Dan stap je onder onze begeleiding en met onze hulp voorzichtig op de sup en hierna volgt de hond. Vervolgens peddelen we een aangepaste route door het natuurgebied van Natuurmonumenten, die klopt qua tijd voor de eerste sup-ervaring. In het natuurgebied wordt de hond afgeleid van het toch wel stressvol voor de eerste keer op een sup zitten door de prachtige omgeving, geuren en geluiden en al snel zie je de ontspanning komen! Onderweg maken we nog een korte stop voor een drankje en kan de hond (als het warm is) eventueel ook even zwemmen. Na afloop komen we weer terug op ons eiland, waar de hond even kan uit ravotten na het suppen en varen we met de motorboot weer terug naar onze showroom.

Eiland workshop 3


IMG 0368

Bij ikSUP HondenSUP werken we met 1e klas materiaal - speciaal voor suppen met de hond!

Bij onze HondenSupLes staat de hond centraal en gaat het meer om het geven van een leuke en goede eerste supervaring voor de hond, dan om de sup-technieken voor zijn baasje. Uiteraard komen de basis-technieken van het suppen wel aan bod, maar de verder gevorderde sup-technieken komen pas in een vervolgles of via de HondenSupClub-workshops aan de orde. We doen een eerste HondenSupLes dan ook op speciale hondensups, die stabieler en stijver zijn, met goede antislip-kleedjes op het board, waardoor de hond minder snel wegglijdt en dus rustiger op het board kan blijven zitten of liggen.

Huskie 1 kopie


Twee honden of erg drukke hond?

Heb je twee honden in √©√©n gezin? Of is je hond erg druk en ben je bang dat je het alleen niet gaat redden? Dan adviseren wij je om onze Duo-sup te reserveren. Op deze extra lange en stabielere sup kun je met groot gemak met z‚Äôn twee√ęn peddelen met 1, 2 of zelfs 3 honden erbij. En als je hond erg druk is, is het wel zo fijn als er een van jullie beiden zich kan bekommeren om de hond.¬†

P9160420


Diverse HondenSuplessen

Je kunt kiezen uit verschillende HondenSup Lessen bij ikSUP HondenSUP:

-¬†priv√©les: je komt alleen met je hond en krijgt alle aandacht 1¬†op 1. Je kunt natuurlijk ook met z‚Äôn twee√ęn of meer bekenden komen.

-¬†open inschrijving groepsles: bij ikSUP HondenSUP organiseren we regelmatig de zog.¬†Open-inschrijving-workshops. Dan gaan we met een groep tot ca. 10 combi‚Äôs op pad. Het is¬†‚Äėopen-inschrijving‚Äô¬†dus iedereen met een sociale hond is welkom. Hierbij is het wel vereist dat je hond sociaal is en goed met andere honden overweg kan. Heeft je hond hier wat meer problemen mee, geen probleem, dan kun je het beste een priv√©-les boeken zodat je zelf ook niet in de stress zit of het wel goed gaat met de andere honden!¬†

- privé groepsles: je kunt ook boeken voor een eigen besloten groepje - hierbij kun je denken aan een vriendengroep, terugkom-dag van een nest, de groep waarmee je samen traint of wandelt en we hebben regelmatig workshops voor diverse rasverenigingen!

- gevorderden les: bij een gevorderden les gaan we wat dieper in op de suptechnieken en kunnen we desgewenst de moeilijkheidsgraad iets verhogen. 

NIEUW:

-gevorderden les op lokatie: heb je al eens of meerdere keren bij ons in het natuurgebied gesupt met je hond? Dan is het ook wel eens leuk om ergens anders te gaan peddelen. Dat kan op aanvraag!!! We kunnen met kleine groepjes van max. 3 combi’s ook gaan suppen op de Tienhovense Plassen, Kortenhoefse Plassen, De Vecht of in de Kievitsbuurt bij Breukelen. Deze speciale prive tours doen we op doordeweekse dagen!

- puppy-les: het is natuurlijk superleuk om met je pup in een vroeg stadium direct te starten met de gewenning aan de sup. Voor de pups hebben we een apart - helemaal aan de pup aangepast programma: zie de aparte pagina puppysup

- ikSUP HondenSupClub: omdat we veel enthousiaste klanten hebben die regelmatig terugkeren, hebben we de HondenSupClub opgericht: je kunt lid worden van deze HondenSupClub als jij en je hond al wat sup-ervaring hebben opgedaan. Voor de wat meer ervaren hondensuppers organiseren we diverse aparte workshops. Voor meer informatie zie de pagina HondenSupClub


Kijkers

Uiteraard kunnen er ook¬†‚Äėkijkers‚Äô mee op een eigen sup, als supporter zonder hond - zij draaien gewoon mee met de HondenSupLes, dus ze varen ook mee naar het eiland op de boot en krijgen een aparte instructie voor het suppen zonder hond. Er kan onderweg ook gewisseld worden! Het is echter niet mogelijk om mee te gaan zonder dat je mee peddelt, want de boot blijft achter bij het eiland, aangezien we in een motorbootvrij beschermd natuurgebied peddelen. Het is ook niet handig om alleen achter blijven op het eiland, want hier zijn geen voorzieningen - het eiland ligt midden in het natuurgebied!¬†


Tijdstip

Qua tijd heeft de vroege ochtend, namiddag of avond onze voorkeur. Het is dan een stuk rustiger op het water en ook met warm weer is het dan net even een stukje koeler voor de hond, die natuurlijk in de volle zon op het board zit! En kijk maar eens hoe prachtig een zonsondergangs-sup-tour met je hond kan zijn!


ook voor een geblesseerde hond die niet veel mag lopen, is de honden-sup een perfect uitje! Ze worden heel moe van alle indrukken en geuren uit het natuurgebied, zonder zich lichamelijk in te spannen!


Kledingadvies

het beste draag je gemakkelijk zittende kleding die nat mag worden. Hardloopkleding voldoet vaak erg goed. Bij frisser weer is het gebruik van een wetsuit van ikSUP bij de prijs inbegrepen. Je kunt beter geen zwaar profiel wandelschoenen dragen, want hiermee heb je geen goed boardgevoel. Wij adviseren waterschoenen of oude gympen  die nat mogen worden. 


Wat neem je mee voor de hond en voor jezelf?

- voor de hond het liefst een tuig (beter dan een halsband - mochten ze van het board springen of vallen, dan hijs je ze met een tuigje veel gemakkelijker weer op de sup)

- een heupgordel of riem die je om je middel kunt doen (als je peddelt heb je geen handen vrij om een riem vast te houden)

- beloning (liefst in de¬†vorm van tube of roller ivm nat worden van losse koekjes - we hebben beloningstubes van Prins te koop voor ‚ā¨2,95) voor je hond of iets anders waarmee jij je hond een goede beloning kan geven

- in de zomer anti-insecten spray, want we peddelen door een natuurgebied!!!

- zonnebrand!


Foto’s

We maken onderweg een leuke foto-serie van jou en je hond op de sup, die na afloop digitaal wordt nagezonden. Aangezien we geen fotografen zijn en bovendien op het water werken, kan er altijd iets misgaan. Daarom kunnen we geen foto-garantie afgeven en zijn de foto’s als een leuke extra attentie bedoeld, we doen onze uiterste best, maar niet 100% gegarandeerd toegevoegd.


Reserveren

Een datum en tijd kan per mail worden aangevraagd. We kijken dan of we jullie op de gewenste datum en tijd kunnen inplannen. Bij grotere groepen vragen we een aanbetaling. Deze komt in optie te staan totdat een aanbetaling van ‚ā¨50,- ¬†op ons rek. nr. NL67RABO 0111 7195 69 tnv ikWatersport is ontvangen. Zodra de aanbetaling ontvangen is, wordt de reservering definitief. Het totaalbedrag voor de gehele workshop dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de les te zijn voldaan. Bij¬†prive-lessen vragen we de betaling uiterlijk 1 week voor aanvang per bank te hebben betaald.

Husky


Annuleren

Annuleren van een workshop is mogelijk tot 10 dagen voor de boekingsdatum. Hierna worden annuleringskosten van 50% in rekening gebracht. Wordt er binnen 24 uur voor de afgesproken tijd geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt de boeking voor 100% te berekenen (dit geldt ook als er onverhoopt minder deelnemers zijn dan waarvoor is gereserveerd).


Prijzen

  • ¬† Honden-priv√©-suples (1-2pp met hond) - 2uur ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 75,00 pp
  • ¬† Honden-priv√©-suples op lokatie (max 3 combi‚Äôs) ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 85,00 pp (ervaring vereist - alleen doordeweeks)
  • ¬† Honden-prive-les 3-4 pp met hond ¬†2uur ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 60,00 pp
  • ¬† Workshop Honden-Sup ¬†> 4 pp ¬† 2 uur ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 50,00 pp incl. hond
  • ¬† Workshop Puppy-sup (tot max. 6 mnd) ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†‚ā¨ 40,00 pp
  • ¬†‚ÄėKijker‚Äô Hondensup op sup-board zonder hond ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ‚ā¨ 25,00 pp¬†

Deze prijzen zijn incl. gebruik speciaal HondenSUP-board, verstelbare peddel, antislip hondenkleed, wetsuit, heupgordel, vervoer met de motorboot naar het eiland, gebruik privé eiland, instructie en begeleiding, natuurtocht, drankje onderweg en digitale foto-serie.Deze Beginners Workshops worden gesponsord door Prins Petfoods en iedere deelnemende combi ontvangt een leuk welkomstpakketje van Prins!

Facebook banner hondIMG 6289

Deze superhandige beloningstasjes zijn verkrijgbaar via ikSUP!

Prijs ‚ā¨49,95 en voor HondenSupClub-leden is de prijs ‚ā¨44,95!

Adres

ikSUP HondenSUP

bij

 ikSUP SHOP

OUD LOOSDRECHTSEDIJK 191 

1231 LW LOOSDRECHT

Tel. 06 25 35 45 17 of 06 81 467 367

ūüźĺ ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ūüźĺ

ūüźĺ
ikSUP HondenSUP.nl kopie 3
supcenterlogo kopie 4
¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†¬© ikSUP HONDENSUP ūüźĺ 2019